Nyttårsbrev fra fotballgruppa

Godt nyttår til alle fotballspillere, frivillige og foreldre i Rival Fotball

2018-01-08
Frode Jünge

Et nytt og spennende fotballår står foran oss. Vi har 4-5 åringer som vil debutere i Rivaldrakta i år. Flere barn og unge skal opp en klasse og spille på større baner, og med flere spillere på hvert lag. Vi har spillere som skal ut og representere Rival på bylag og kretslag, og vi har et nykomponert A-lag som skal forsvare Rivals ære i 5. div. Vi er viktige for at barn og unge på østkanten skal ha et godt fotballtilbud!

Det hviler et stort ansvar på alle oss som driver med breddeidrett; trenere og lagledere skal sørge for at alle blir ivaretatt og sett, at alle utfordres på sitt nivå, og at man følger de retningslinjer som gjelder fra krets og klubb. Klubbledelsen skal sørge for at vi har et tilbud til alle aldersgrupper, at vi har dyktige trenere/lagledere som kjenner sine oppgaver og ansvar, og at klubben drives i henhold til bestemmelser og lovverk for idrettslag.  Foreldre skal støtte opp om sine og andres barn for å bidra til godt miljø på og utenfor banen – bidra til at alle trives på trening, inkludert trenere og lagledere.

Alle disse rollene fylles av foreldre i en klubb som drives på frivillig basis. Og vi har mange som gjør en fantastisk jobb i Rival – som står på treningsfeltet sent og tidlig for å sørge for et tilbud til alle. Som bruker mye av fritiden sin til å ordne med regnskap, lisenser, baner/anlegg og drakter. Vi er helt avhengig av slik innsats for at vi skal få Rival til å fortsette og vokse som klubb.

Men – det er behov for flere frivillige. Vi har flere som har bidratt for klubben i årevis, som nå ikke lenger har aktive barn i klubben, og som ønsker avløsning. Vi har flere som har både to og tre verv i klubben, som også har behov for avløsning. Nå ber vi innstendig om at flere melder seg for å ta et tak. Det trenger ikke være som trenere eller lagledere - vi har også behov for bistand på flere andre områder. Kasserer, materialforvaltere, styremedlemmer, webredaktører. Hvis flere bidrar og deler på oppgavene, blir ikke belastningen så stor på de som allerede bidrar. Ta kontakt – vi har oppgaver som passer alle. Enten på epostadresse under, eller direkte med noen av oss som sitter i ledergruppen i fotball. Se her for kontaktinformasjon

post@rivalsport.no

Å være frivillig i Rival er også en fin mulighet til å bli kjent med andre i nabolaget, i tillegg til å bidra til at barn og unge på østkanten fortsetter å ha et godt fotballtilbud.

 

Mvh

Ledergruppen i fotball

Kalender

Oktober
MTOTFLS
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311