Sesongen 2020

Til alle fotballspillere, frivillige og foreldre i Rival Fotball

2020-10-29
Frode Jünge

Vi er straks ferdige med fotballsesongen 2020. En sesong som har vært veldig annerledes enn normalt etter at Koronapandemien traff oss like før oppstarten i vår. Vi måtte stenge ned anlegg og avlyse treninger midt i sesongoppkjøringa. Etter en forsinka oppstart og mange uvante begrensninger rundt avvikling av treninger kom sesongen etter hvert i gang. Og da seriespillet omsider begynte i august var det lettelse og glede blant store og små.

Nytt av året er at Rival ansatte en daglig leder. Torstein kom inn tidlig på året og har i løpet av kort tid blitt et kjent ansikt på Rival-anlegget, og en person de fleste spillere, trenere og lagledere i klubben har et forhold til. Han har gjort en veldig viktig jobb med å følge opp krav og retningslinjer vi hadde på treninger og kamper gjennom «Korona»-sesongen. Med mye fotballkompetanse, engasjement og pondus har hans «Peisa på»-slagord blitt et kjent uttrykk i Rival. Hva skulle vi gjort uten Torstein?

Sportslig har sesongen vært like bra som alltid. Vi har spillere på bylag, kretslag og landslag, og vi har lag som har vunnet serien og lag som har vunnet kretsmesterskap! Like viktig er det at vi gjennom det siste året har mistet få spillere, og at vi har rekruttert flere nye. Vi har nå tilbud helt ned til 2016-årgangen, og flere store kull på gang blant de minste. Dette er vi veldig stolte av, og det viser at vi gjør mye riktig i Rival. Med gode prestasjoner kommer det også interesse fra andre klubber, og vi har i løpet av det siste året hatt spillere som har blitt hentet av MFK, og også hatt flere som hospiterer der jevnlig.

Ledergruppen har hatt møter med AkerAkademiet gjennom året for å sørge for at det blir åpne og ryddige prosesser rundt overganger og hospiteringer. Sammen med Træff, MFK Bredde og kretsen har vi også deltatt i diskusjoner rundt måten MFK har valgt å hente spillere for permanente overganger. Dette er en stor og viktig sak for klubbene i byen og omegn, og vi ønsker at vi fortsetter å være med i dialogen med MFK om dette.

Nå etter at sesongen er over håper jeg at alle foreldre vet å verdsette trenere og lagledere på sine barns lag. Det er mange som legger ned utallige timer på treningsfeltet - med treningsforberedelser, med administrering og planlegging av kamper og treninger, med kursing og møter - alt for at våre barn skal få et godt tilbud. Uten deres innsats hadde det ikke blitt noe tilbud. Gjør stas på denne innsatsen!

Til slutt må det trekkes fram at det er behov for flere frivillige i Rival. Vi har flere som har bidratt for klubben i årevis som nå ønsker avløsning. Vi har flere som har både to og tre verv i klubben, som også har behov for avløsning. Nå er det nødvendig at flere melder seg for å ta i et tak. Det trenger ikke være som trenere eller lagledere, vi har behov for bistand på flere områder. Vi trenger flere i anleggskomité, Rivalcup-komité, materialforvaltere, styremedlemmer, dommeransvarlig, webredaktører. Hvis flere bidrar og deler på oppgavene blir ikke belastningen så stor på de som allerede bidrar. Oppfordrer spesielt foreldre fra barnetrinnene til å melde seg på.

Ta kontakt – enten på epost eller direkte med noen av oss som sitter i ledergruppen i fotball. Vi har oppgaver som passer alle.

Å være frivillig i Rival er en fin mulighet til å bli kjent med andre i nabolaget, samtidig som man bidrar til at barn og unge på østkanten får et godt fotballtilbud.

 

 fotball@rivalsport.no

 

Mvh

Ledergruppen Fotball

v/Frode Jünge

 

Kalender

April
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012